Over mij

Devin Tholel

Personal trainer & mental coach


Mijn naam is Devin Tholel. Ik heb het geluk dat ik van mijn hobby mijn beroep heb mogen maken. Bij mij trainen is een garantie op succes. Ik ben trainer geweest bij FC Den Bosch JO-14. Ik heb de ALO Fontys Hogeschool Eindhoven, minor Sport and Performance Coaching, Trainer Coach UEFA B en de enige internationaal geaccordeerde opleiding in Nederland - de AALO Personal Trainer - afgerond. De AALO heb ik afgerond naast mijn fulltime baan als gymdocent. Daarnaast heb ik ervaring op mogen doen als mental coach bij meerdere topsporters. Momenteel train ik twee professionele footgolfers - De nummer 1 van Nederland (Sam v. Bracht) en de nummer 52 van de wereld (Marvin Rompis) - die ik intensief begeleid richting het WK footgolf in Amerika.

 

Er wordt gebruik gemaakt van krachttraining, cardio duur- en interval training, bewegingsanalyse en voedingsadvies. Naast personal training, zal je merken dat het mentale aspect ook aandacht krijgt. Al mijn klanten ervaren dit in positieve zin (zie reviews).

Ik ben een trainer die alles geeft voor mijn klant, maar dit gedrag verwacht ik ook van mijn klanten. Als klant neem jij een sollicitatie (intake) bij mij af om te kijken of wij matchen. Wanneer jij een realistisch doel voor ogen hebt en er 100% werkethiek voor over hebt, is Fit4succes hetgeen wat jij zoekt.